Reunió a l’alcaldia per dinamitzar la RPT, maig de 2016

Els grups municipals Guanyem Moncada i Acord han sol·licitat aquest matí per mitjà d’un escrit dirigit a l’alcaldessa la reunió urgent de la Comissió de la RPT. Tant Manolo García com Vicent Conejero consideren preocupant l’actitud de l’equip socialista, i especialment de l’Alcaldessa, per dilatar la convocatòria de les reunions que permeten desbloquejar la situació amb els treballadors i treballadores.

També els preocupa la decisió que han fet pública els sindicats de la policia referent a la decisió de no realitzar servicis extraordinaris ja que posa la ciutat en una situació innecessària de falta de seguretat. La redacció definitiva de la RPT és una prioritat per als grups Guanyem Moncada i Acord Ciutadà.

És conegut que Manolo García sent el Regidor de Personal i Recursos Humans va impulsar els treballs de la comissió i va impulsar la contractació d’una empresa per a què realitzara els treballs i presentara un esborrany. La posterior eixida del govern d’ambdós regidors ha significat la paralització de les reunions encara que l’esborrany ja ha sigut entregat a l’equip de govern.

Les dos formacions també han sol·licitat que se’ls faça entrega d’una còpia del document per poder presentar les seues propostes i participar en la negociació que ha d’acabar amb la seua aprovació en el ple com ja ocorreguera l’any passat amb un acord històric que modificava el pagament dels serveis extraordinaris i que va comptar amb el vot unànim dels sindicats i de de tots els grups polítics del consistori