El Portal de transparència de l’ajuntament de Moncada no publica el compte General dels últims anys anys

Les 14.00 hores del dijous 21 de gener és el moment triat per a aprovar el compte General del 2019. La justificació del caràcter extraordinari de la sessió segons la convocatòria radica en el fet que “el 22 de gener finalitza el termini de rendir comptes al tribunal de comptes”. Aquesta circumstància impedeix incloure el punt en l’ordre del dia del ple ordinari que se celebrarà la setmana següent.

Una vegada analitzada la informació econòmica que s’ha d’incloure en el portal de transparència, la Plataforma Guanyem Montcada denuncia que no s’ha publicat el Compte General dels últims exercicis. Així com altres document d’obligada publicació com els resultats de les auditories.

La plataforma reclama més transparència perquè la ciutadania puga tindre la informació necessària per a poder participar. A més és una obligació de la Llei de transparència.