És difícil entendre “l’apagada de plens” en la situació sanitària que estem vivint i sense la possibilitat que la ciutadania puga assitir els plens municipales de manera presencial.

Des d’octubre no es publiquen les actes dels plens. La transmissió en directe així com els vídeos dels plens en el canal de youtube tampoc existeixen des del passat 10 de desembre.

La web municipal ha de publicar tant l’ordre del dia, com els vídeos del ple i les les actes una vegada aprovades. No obstant això no és així i l’última acta publicada és la de 24 de setembre, pel que són ja quatre mesos de desfasament. Quant a vídeos de plens, l’últim publicat és el del 26 de novembre.

Cal destacar que s’han publicats dos vídeos que corresponen al missatge dels Reis Mags i un altre promocinal sobre les falles com a patrimoni de la Humanitat. És per això que es podrien descartar problemes tècnics amb la publicació pel que caldria buscar “altres respostes que es *desconecen”

Per això des de Guanyem se sol·licita una explicació tant al govern municipal com a la resta de partits en l’oposició que han de vetlar perquè la informació arribe a les veïnes i veïns.